teisipäev, 3. september 2013

Mehed ja kingitused

Võib-olla on teie naine mõningad korrad maininud, et võiksite talle vahel lilli tuua. Kas ta muutus väga kurvaks ja võib-olla isegi nuttis, kui te tema jaoks mõne tähtsa päeva unustasite? Kas ta kaebab, et te ei tee talle kunagi kingitusi? Ilmub hetkega sära tema silmadesse ja naeratus suule, kui talle väikse kingituse viite? Kuidas ta teiste endale lähedaste inimestega käitub? Kas ta üllatab neid pisikeste kingitustega? Viib emale tavalisel päeval lilli? On ta teile toonud mõne maast leitud asja, mis talle teid meenutas? Kui nii, siis ilmselt on tema armastuse keeleks kingitused.

Kingitusi saab osta, leida ja ise meisterdada. Mees, kes peatub tee ääres, et korjata sealt lilleõis oma armsamale, on leidnud võimaluse armastust avaldada. Alati on võimalus naisele midagi meisterdada ja siis talle see kinkida. Leida võib lilli ja kive, mis on erilised. Kallihinnalised kingitused pole alati kõige väärtuslikumad. Pidage meeles, mõte on see, mis loeb. Kingituste tegemiseks ei tasu oodata mingit tähtpäeva. Kingitusi on soovitav teha ka niisama, lihtsalt seetõttu, et armsam teil meeles on ja et teda armastate. Kui teie armsam on aga olnud iga kingituse suhtes kriitiline ja peaaegu miski, mis te kinkinud olete, pole olnud sobiv, siis ilmselt ei ole kingitused tema armastuse keel.

Kui aga teie naise armastuse keel on kingitused, siis tasuks mõelda järgnevale:
  •       Fotod on suhteliselt odavad ning kui aeg läheb mööda, muutuvad need aga aina rohkem hinnatumaks inimesele, kellele need kingiti.
  •       Kinkige talle „päeva kingitus“. Kui teate, et tal on vaba päev, leidke tema jaoks aega ning tehke koos midagi, mida ta soovib teha või kinkige talle vaba päev, tehes ise kõik majapidamistööd.
  •       Võib-olla teie naine kogub mingeid asju. Sellisel juhul oleks kena vahel tema kollektsiooni täiendada.
  •       Hoidke silmad lahti ootamatute kingituste jaoks: lillemüüjad tänavatel, lemmik jäätiseputka.
  •       Pakkuge „oma kohaloleku kingitust“, kui tal on rasked ajad (haige sõbra külastamine, kriis tööl, vanemate eest hoolitsemine).
  •       Kinkige talle laul. Võimalusel kirjutage see ise ja laulge talle, või valige laul, mis talle võiks meeldida ning kinkige talle CD.
  •       Kui tal on tulemas suur sündmus (näiteks sünnipäev), andke sellest teada tema vanadele sõpradele, kellest ta ammu pole midagi kuulnud.
  •       Kui lähete reisile (kas või tööreisile), tooge talle alati mingi meene kaasa. Kui aga tema läheb reisile, peitke kingitus talle reisikohvrisse, et ta kohale jõudes selle avastaks.
  •       Kinkige talle pusle ning leidke aeg seda koos kokku panna.
  •       Enamuse mehi vajavad meenutamist: ehted on peaaegu alati sobilik kingitus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar